Eerste dag!
Door: martijnenshanne
Blijf op de hoogte en volg shanne en martijn
07 November 2011 | Indonesië, Batavia
Aangekomen in het hotel snel gedouched en de omgeving verkend; wat n zooitje hier! Hele dikke vila's tegenover armzalige krotjes.
Rond etenstijd liepen we een pleintje op en werden meteen aan tafel geroepen door twee gasten uit USA en New Zeeland was wel f gezellig, zij woonden hier al een paar jaar en konden dus mooi wat goeds te eten bestellen. Voordat we al het eten op tafel kregen ontplofte de keuken en was er behoorlijk choas op t plein! de vlammen sloegen echt de hele keuken door, t liep gelukkig goed af.. toch maar in het hotel gegeten en vroeg nr bed gegaan.
Vandaag kijken wat we doen en waar we heen gaan :-)
liefs uit t zonnige Java
ps tis hier 35 graden hahaa
07 November 2011 - 07:41
Wilma:
Wat een eerste verhaal: soort buurt- BBQ dus ha ha. Veel plezier hè en geniet van iedere minuut (als er tenminste geen rook in je haren zit..)
X -
07 November 2011 - 10:06
Marijke En Patrick:
Leuk om wat van jullie te horen! Blij dat jullie goed aangekomen zijn en dat de reis meegevallen is. Geniet ervan schatjes en doe voorzichtig. Have fun!!! Liefs xxx -
07 November 2011 - 11:02
John:
Het vuurwerk in de keuken is vast een goed begin voor jullie vakantie
Maak er wat moois van en veel plezier.
07 November 2011 - 21:26
Annette Braun:
hee shanne en tinus gelukkig dat de reis goed is verlopen.
Veel plezier en succes daar. -
07 November 2011 - 22:18
Miessieee:
Leuk om wat van jullie te horen! Blijf jullie volgen :D gr. Uit nederland -
13 November 2011 - 14:32
Opi En Omi Van Hoorn:
Hoi vakantiegangers. Wat een leuk verslag en de foto's daar gaat gelijk bij ons het geheugen weer opfrissen. Wij waren in 1996 op reis door het mooie land. Nog heel veel plezier en pas op met eten !!! Groetjes en X X X van Opi en Omi