De eerste dagen op Bali
Door: martijnenshanne
Blijf op de hoogte en volg shanne en martijn
23 November 2011 | Indonesië, Sanur
We hebben een gezellig guesthouse gevonden voor een leuk prijsje midden in het centrum. Daar konden we ook een scootertje huren voor 2 dagen. Zo konden we mooi de boel verkennen en jaa we vonden een nederlands cafe! Met broodtjes frikandel speciaal, bitterballen,tosti's, hamburgers en shoarma en een hollands kaasplankje. Dat was voor ons wel erg lekker na 2 weken rijst en noedels. Gister avond vonden we het wel tijd om een lekker drankje te doen bij de happy-hour in de Double Dutch. Waar we al snel gezellige nederlanders tegen kwamen. Later kwamen er ook nog 3 Russische- Nederlands binnen wandelen. VET GEZELLIG!!
Morgen gaan we Sanur verlaten, we gaan met een shuttle busje naar Ubud.
dikke knuffels en kussies uit het mooie Bali
xxx Tinus en Champie
24 November 2011 - 08:58
Wilma:
Wat heerlijk dat jullie nu weer in de bewoonde wereld van Bali zijn. Als mensen vragen waar jullie nu zijn, hoef ik tenminste niet meer te hakkelen over de Karimunjawa eilanden (die er overigens op internet prachtig uitzien). Ga lekker zo door met schrijven en blijf die leuke foto's sturen, want daar genieten we hier van. X -
24 November 2011 - 20:18
Truus (tante!), WJ :
Super gaaf voor jullie! Heel veel plezier verder nog. Denk aan jullie! Geniet ervan! Groetjes uit een koud noordwijkerhout.
Tinus gedraag je een beetje daar en wees lief voor je meisje (haha). -
24 November 2011 - 22:56
Yvonne Van Den Berg:
Heeey! Wat een leuke berichtjes schrijven jullie, en leuke foto's! :D Echt een leuke blog om te volgen :) Oooh ik ben zo jaloers op jullie! Wat zijn jullie actief bezig zeg, helemaal geen geluier, als in zon, zee, strand en uitslapen? Geniet ervan! :D Groetjes (vanuit Leiden, haha nu hoor ik er ook bij) je nichtje!