P.s. (veel meegemaakt)
Door: martijnenshanne
Blijf op de hoogte en volg shanne en martijn
13 November 2011 | Indonesië, Yogyakarta
13 November 2011 - 08:51
Wilma:
Heremetijd of zo iets, wauw. Wat een verhaal. En wat een leuke foto's!! Dikke X -
13 November 2011 - 10:56
Chiel:
ziet er tof uit ,het gaat jullie goed xxx -
13 November 2011 - 15:47
Pap En Mir:
wat een mooie foto 's , we hebben ze net bekeken , we genieten mee !!!! -
13 November 2011 - 18:45
(tante) Elly:
Heel erg leuk om te lezen wat jullie allemaal beleven... Mooie foto's!
Veel plezier en groetjes uit Lisse -
13 November 2011 - 21:52
Nicolette:
Hoi Martijn en Shanne, wat gaaf zeg!! Jullie zijn echt volop aan het genieten, leuk! Wat een mooie foto's, wat een andere wereld! Veel plezier! -
14 November 2011 - 09:25
Zuilex:
Jullie maken al heel wat mee zo en je ben net weg. Leuk hoor.
Veel plezier nog. -
14 November 2011 - 15:02
Margriet:
Inmiddels alle verhaaltjes van jullie eerste week gelezen. Ziet er wel heel spannend uit. De ene foto vol groen en mooi weer, de volgende foto met al die armoedige hutjes tegen een heuvel aan.... Wat een verschil. Zie wel dat jullie er van genieten!!!
Heel veel plezier en groetjes uit een "koud" Noordwijk ( was vanmorgen 7.00 uur nog maar 3 graden) -
14 November 2011 - 15:04
Margriet:
..... het is voor ons echt heel leuk om via de foto's een indruk te krijgen van wat jullie meemaken. -
15 November 2011 - 11:37
Erna & Rolf:
Wat een fantastische reis! Wij missen jullie wel hoor! 2 weken niet in de Beleving geweest. Dit weekend maar gauw weer de achterstand inhalen!
Drinken een biertje op jullie!
XX Erna & Rolf -
17 November 2011 - 14:26
Els:
Hey Martijn,
Wat klinkt het allemaal super vet.
Mooie foto's hoor. En blijf vooral zo schrijven. Het is zo leuk om dit te lezen!
Geniet ervan. -
25 November 2011 - 13:18
Kieksie:
Jongens wat mooi al die foto's! Bijna onwerkelijk! Ik mis jullie wel al een beetje hoor.. maar kom jullie zeker op zoeken! Het nummer van dennis in australie is 006141396928 daar is hij tot dinsdag en dan komt hij richting mij!! Ik kan niet wachten om ook zelf op reis te gaan. Ik wens jullie al het geluk van de wereld schatjes.. jullie hebben het verdiend! liefs kiek